Kesällä löysin kaupasta ihanan värisiä Novitan seiskaveikka sukkalankoja. Sattuivat vielä olemaan juuri minun lempivärejäni turkoosia ja petroolin sinistä. Siitä innostuneena lähdin katsastamaan sukkamalleja. Minulla oli visio tehdä nuoremman tyttäreni kummitädille turkoosi-mustat sukat. Kun mallin näin, olin heti myyty!



Palloneulesukat! Ohje löytyy Pesä puussa -blogista. Nyt kun kävin linkin hakemassa huomasin, että se oli blogattu heinäkuussa. Ei varmaa montaa päivää, ennen
kuin bongasin sen.



Ihan nappiin ei tämäkään onnistunut, sillä minähän en tee mallitilkkua. Ei siis tullut kummitädille sukkaa, ei edes vanhemmalle tyttärelleni, jolle tämä värin puolesta olisi ollut nappivalinta. Ei, tästä tuli meidän eskarilaiselle sopivat sukat. Toisaalta mikäs siinä, kunhan jollekin mahtuu. Mukava projekti ja oikeastaan kokoa lukuunottamatta vielä onnistunutkin. Kiitos Pesä puussa blogin pitäjälle ohjeesta. Eihän tämä varmaan vaikea malli ole, mutta tällaiselle ei niin loogiselle ihmiselle, oli ihana seurata kunnon ohjeita alusta loppuun asti. Ei tullut ensimmäistäkään epäselvyyttä.