Ennen joulua innostuin kovasti sukkien neulomisesta. Suunnitelmat olivat maltilliset ja koitin etsiä helppoja, mutta näyttäviä malleja. Kalajoki-sukat saivat minut huokailemaan ihastuksesta. Näin ympäri nettiä mitä kauniimpia kalajoki-sukkia. Malli näytti vielä sellaiselta, että se vaatisi tällaiselta perussukkaneulojalta hiukan ponnisteluja, mutta ei olisi liian vaativa. Eikä ollutkaan. Ainut ongelma oli neulojan korvien välissä, sillä tämän neulojan logiikka on ihan hukassa. Ongelmaksi muodostui kärkikavennukset, jotka eivät millään meinanneet onnistua. Se taas johtui siitä, että ohje oli kolmelle puikolle ja minä neuloin pyöröillä magicloopilla. Pikkojen numerointia piti miettiä eikä se kyllä meinannut millään mennä kohdilleen.


 
Pitkään mietin, että kehtaanko näitä sukkia edes lahjaksi antaa. Mutta kun olin taas lahjansaaja mielessä näitä neulonut, niin en osannut nähdä niille muutakaan kohdetta. Puhumattakaan, että lahja valmistui sen verran viimetipassa, ettei ollut vaihtoehtoistakaan lahjaa tiedossa.

Mallista ja Silja-langasta pidin kovasti. Ehkä joskus rohkenen kokeilemaan tätä mallia uudestaan, mutta silloin pitää laskea puikot oikein!