Kevät on jo selvästi täällä, vaikka nuo kireät yöpakkaset pitävätkin lumet vielä maassa.

Minulla oli todella ikävä alkukevät kun onnistuin jostain syystä saamaan itselleni niskaan välilevyn pullistuman. Oikeastaan vasta nyt, kun kipu on helpottanut ja saan nukuttua yöni, tajuan kuinka ikävästä ja kivuliaasta vaivasta oli kyse.

Kevään paras ominaisuus on se, että se pistää liikkeelle. Onneksi, nimittäin tällainen löhöily saa riittää. Sillä tavalla ei pysy terveenä ja elämä on todella tuskaista, jos se nyt liikkuvallakaan ihmisellä kivutonta on. Tälläkin hetkellä lenkkeilystä johtuen, jalat ovat todella kipeät, mutta huomattavan mukavampaa kipua :)

wonderful-normal.jpg

Suurin suruni onkin ollut siinä, että vaikka on ollut aikaa (sairasloman verran), niin en pystynyt tekemään mitään, en edes käsitöitä, enkä lukemaan. Onneksi sekin on nyt korjaantunut ja nyt on taas puikot suhissut ja kirjan sivut kääntyneet, jee. Ehkä tässä taas pian saadaan jotain blogattavaakin aikaiseksi.

Kuvan, jonka nappasin weheartit sivustolta, teksti kertonee päivän tunnelman. Kaikki ei tosiaan ole täydellisesti, mutta tällä hetkellä elämä tuntuu kivuttoman mahtavalle :). Näin sitä osaa arvostaa ihan eri asioita, kun käy "pohjan" kautta.