Pitääkin muuten esitellä ystäväni tekemiä helmiavainnauhoja. Sain tällaiset häneltä joululahjaksi. Sanomattakin lienee selvää, että rakastuin näihin ikihyviksi! joulu%20ja%20sohva%20053-normal.jpgjoulu%20ja%20sohva%20067-normal.jpgjoulu%20ja%20sohva%20075-normal.jpg

Lisää voitte käydä ihastelemassa Helmiä kolvissa blogissa. Kiitos S paljon lahjasta. Ovat päivittäisessä käytössä.

Viikonloppu onkin kovin työteliäs. Armas pikkusiskoni, joka muuten on aivan mahtava, luottaa liikaa käsityötaitoihini. Hän toivoi pienelle pojalleen lahjaksi geomajaa. Jos ette tiedä, mitä tarkoitan, niin ei huolta. En tiennyt minäkään, mutta vinkkiä löytyy Weekday Carnival blogista. Suurin huoleni liittyy siihen, että vaikka minulla onkin OK ominkäsin kirja lainassa, niin ohjeet eivät ole "for dummies" -tyylisiä, vaan itse joutuu tekemään kaavatkin. Eihän se nyt mahdotonta pitäisi olla, tehdä 54 cm/kantti olevat kolmion kaavat, mutta silti jo etukäteen hirvittää.

Projekti kohtasi vastoin käymisiä jo heti alkuun, kun kangaskaupassa ei ollut riittävän montaa pitkää vetoketjua, joten jouduin jo heti alkuun säveltämään. Siskoni niin rakastaa symmetriaa ja täsmällisyyttä. Noh, minun kanssani sitä ei saa ;), joten tyytyköön eri mittaisiin vetoketjuihin. Viikonloppuna siis aion ryhtyä urakkaan. Muutenhan tämä ei liene vaikeaa, mutta vetoketjut ja minä emme ole koskaan tulleet toimeen. Katsotaan riittääkö 15 vetoketjua muuttamaan suhdettamme.